Grip op het innovatieproces

Grip op het innovatieproces

Heeft u soms ook de indruk dat er wel héél erg veel innovatieprojecten tegelijk lopen? En dat de meeste eigenlijk erg klein zijn, en niet bepaald snel vorderen? Dat er veel geld verloren gaat aan hobbyhorses en gedoemde mislukkingen? Dat er te weinig gekozen wordt? U heeft behoefte aan meer grip op het innovatieproces.

Succesvol innoveren in uw organisatie

Voor meer informatie kunt u hieronder het interview over innovatiemanagement beluisteren, of klik op download om het te lezen hoe ICSB u kan helpen om weer grip te krijgen op uw innovatieprocessen met het Stagegate-model van Cooper.

Download

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen

Drs. Kris Brees

Er wordt gedacht dat marketing strategie het speelveld is voor Coke, Apple en Nike. Ik weet dat de uitdagingen pittiger zijn en er véél meer te winnen is in B2B. En nog meer in not-for-profit. Want marketing strategie gaat niet om commercials, maar om de aansluiting tussen organisatie en buitenwereld. En de vertaling naar actie.

Leer Drs. Kris Brees beter kennen

Relevante klantcases