In-company programma’s succesvol!

In-company programma’s succesvol!

ICSB Marketing en Strategie verzorgt al meer dan 25 jaar in-company trainingen op het gebied van marketing en strategie voor uiteenlopende organisaties, zowel profit als not-for-profit. Sommige programma’s nemen een aantal dagen in beslag, andere programma’s duren slechts één dag. Alle programma’s hebben met elkaar gemeen dat ze op maat worden gemaakt voor de klant. Welke onderwerpen in het programma centraal staan, bespreken wij vooraf met onze klant. Uit deze gesprekken halen wij voorbeelden ter illustratie van de inhoud en samen met de klant ontwikkelen wij cases en vraagstukken die tijdens de workshops besproken worden. Al onze programma’s kenmerken zich door korte inleidingen om daarna met elkaar aan de slag te gaan. Kennis in actie!

In het bijgevoegde document treft u uitleg over in-company trainingen en twee aansprekende voorbeelden.

Bel ons vrijblijvend op 010 – 452 86 02 en vraag naar Marleen Bekkers of Bernard Nieuwendijk voor meer informatie over onze in-company trainingen.

Download

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Marleen Bekkers

Ik vind het heerlijk professionals - in de zorg & welzijn, accountants of ingenieurs - een stapje op weg te helpen in hun marktgerichte attitude. Om niet alleen hun eigen vak uitstekend te doen, maar ook altijd de klant op het netvlies te houden. Ik wil dat ze nooit meer vergeten de drijfveren en behoeften van hun klanten mee te wegen.

Leer Drs. Marleen Bekkers beter kennen

Ir. Bernard Nieuwendijk

Omdat je betere plannen maakt als je er af en toe eentje zelf uitvoert”. Bernard is als adviseur en projectleider gespecialiseerd in het initiëren en realiseren van new business buiten de comfort zone van organisaties; organisatieverandering waar een tandje erbij niet meer genoeg is.

Leer Ir. Bernard Nieuwendijk beter kennen