Naar het nieuwe normaal: van burning platform naar inspirerende innovatie

Naar het nieuwe normaal: van burning platform naar inspirerende innovatie

Het vaak gewenste burning platform om vernieuwing voor elkaar te krijgen, is ons de afgelopen weken ruw opgedrongen. De wereld na Corona zal er anders uitzien dan de wereld voor Corona, dat horen en lezen we iedere dag. Hoe en wanneer deze nieuwe wereld zich aandient, weten we niet, dat maakt ons onzeker en kan verlammen. Tegelijkertijd zien we op veel plekken dat mensen elkaar vinden en in korte tijd iets prachtigs realiseren. Denk aan de productielijnen voor medisch hulpmiddelen, thuisscholing, muziek, online workshops, anderhalve meter voorzieningen. Inspirerend en leerzaam hoe een gezamenlijk doel mensen in korte tijd tot grote prestaties brengt. Nu bij veel organisaties de brand meester is, is het creëren van verbinding en een gemeenschappelijk doel om te werken naar het Nieuwe Normaal de volgende uitdaging. Heb jij een inspirerend voorbeeld hoe de Corona crisis zorgt voor verbinding en vernieuwing?

Wij denken graag bij een virtuele kop koffie vrijblijvend met u mee over het ‘vooruitblikken in de fasen’ en hoe dat uw organisatie gezond en versterkt naar het nieuwe normaal loodst.

Geef ons een seintje op info@icsb.nl of bel ons op 010/452 86 02

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen

Drs. Kris Brees

Er wordt gedacht dat marketing strategie het speelveld is voor Coke, Apple en Nike. Ik weet dat de uitdagingen pittiger zijn en er véél meer te winnen is in B2B. En nog meer in not-for-profit. Want marketing strategie gaat niet om commercials, maar om de aansluiting tussen organisatie en buitenwereld. En de vertaling naar actie.

Leer Drs. Kris Brees beter kennen