Naar het nieuwe normaal: de kunst van het weglaten

Naar het nieuwe normaal: de kunst van het weglaten

We worden uitgedaagd om dingen anders dan anders te doen, nu we gedwongen thuis zitten en straks in onze anderhalve meter samenleving ontdekken we veel beperkingen. Tijd voor creatieve nieuwe oplossingen. Hierbij is het goed te weten dat juist beperkingen je creativiteit stimuleren. Jaren geleden is al ontdekt dat ‘de kunst van het weglaten’ een van 5 denkpatronen is die effectief zijn in het ontwikkelen van nieuwe concepten. Idee-ontwikkeling door te kijken naar wat je hebt en van daaruit doelgericht en systematisch op zoek gaan naar goede ideeën, via denkpatronen als weglaten, vermenigvuldigen en opdelen & herschikken. Meer weten over deze denkpatronen en hoe ze je op weg kunnen helpen naar het Nieuwe Normaal? Ik vertel je graag meer over Systematic Inventive Thinking.

Wij denken graag bij een virtuele kop koffie vrijblijvend met u mee over het ‘vooruitblikken in de fasen’ en hoe Systematic Inventive Thinking uw organisatie doelgericht creatief naar het nieuwe normaal loodst.
Geef ons een seintje op info@icsb.nl of bel ons op 010/452 86 02

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen

Drs. Kris Brees

Er wordt gedacht dat marketing strategie het speelveld is voor Coke, Apple en Nike. Ik weet dat de uitdagingen pittiger zijn en er véél meer te winnen is in B2B. En nog meer in not-for-profit. Want marketing strategie gaat niet om commercials, maar om de aansluiting tussen organisatie en buitenwereld. En de vertaling naar actie.

Leer Drs. Kris Brees beter kennen