Training vergroot uw innovatie slagkracht

Training vergroot uw innovatie slagkracht

Innovatie, de levensader van iedere organisatie. Toch vernieuwen veel organisaties te weinig. Waar ligt dat aan? Wij zien drie belangrijke obstakels op het lange pad van succesvolle innovatie. Deze in-company training biedt u en uw collega’s concrete hulpmiddelen om deze obstakels te overwinnen.

Meer informatie over succesvol innoveren

Download hieronder het artikel en lees hoe ICSB u kan ondersteunen met de innovatietraining ‘Vergroot uw innovatie slagkracht!’.

Download

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen

Drs. Yousri Mandour

Ik wil klanten los laten komen van het mentale model van waaruit ze hun business tot nu toe hebben geleid. Anders blijven ze gevangen in denken dat hooguit tot suboptimalisatie leidt. Niet genoeg om te overleven in transformerende markten en disruptive technology. Ik geloof in experimenteren met en leren van nieuwe waardeproposities.

Leer Drs. Yousri Mandour beter kennen