YouTube Webcast: Accountants in gesprek over de toekomst van het adviesvak.

YouTube Webcast: Accountants in gesprek over de toekomst van het adviesvak.

Tijdens de uitzending InSite Accountancy gaan diverse accountants onder leiding van Frans Heitling, hoofdredacteur van Accountancynieuws, en voormalig televisiepresentatrice Elsemieke Havenga, in gesprek over de veranderende markt en de invloed hiervan op de bedrijfsvoering, cliëntvragen en automatisering binnen accountantskantoren.

Met een mooie selectie aan sprekers: Fou-Khan Tsang, Raymond Schijff, Patrick Hermans, Edwin Perotti, Marleen Bekkers, Jasper Visser, Mohamed Amri.

Op deze manier willen AFAS Software en Accountancynieuws accountants in staat stellen kennis te delen om zo gezamenlijk een brug te kunnen slaan tussen wat de kantoren bieden en waar de markt behoefte aan heeft. De webcast van InSite Accountancy volgt op het gelijknamige magazine dat AFAS Software en Kluwer eerder dit jaar lanceerden.

Volg de discussie ook op de online Google+ community

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Marleen Bekkers

Ik vind het heerlijk professionals - in de zorg & welzijn, accountants of ingenieurs - een stapje op weg te helpen in hun marktgerichte attitude. Om niet alleen hun eigen vak uitstekend te doen, maar ook altijd de klant op het netvlies te houden. Ik wil dat ze nooit meer vergeten de drijfveren en behoeften van hun klanten mee te wegen.

Leer Drs. Marleen Bekkers beter kennen