Agile organisatie? Yellow Cats gaan aan de slag!

Agile organisatie? Yellow Cats gaan aan de slag!

Kris Brees

Verandering is continu en gaat steeds sneller, dat weten we en merken we. Organisaties merken dagelijks dat de vertrouwde structuren, processen, planningstools en manier van strategie formuleren niet meer werken. Organisaties moeten flexibeler worden, snel wendbaar mee kunnen bewegen in veranderende speelvelden. Het antwoord is ‘we worden AGILE’! Een makkelijk antwoord maar een uitdagende opdracht. Hoe word je een ‘agile’ organisatie? En wat bedoelen we daar eigenlijk mee? Een agile organisatiestructuur met squads en tribes? Agile werkprocessen? Een agile strategie gericht op strategische wendbaarheid? Een agile productportfolio? Agile is het allemaal! In deze Yellow Cats sessie bieden we inzicht in de vele kanten van agile, ontdekken we de onderlinge samenhang en de weidsheid van het woord agile. Maar waar het echt om draait in deze sessie is het maken van de stap van praten over agile naar het zijn van een agile organisatie. Van woorden naar daden!

Wilt u meer weten over het programma, dan kunt u onderstaand meer informatie downloaden.

Download

De Yellow Cats is een innovation leaders netwerk, mede opgericht door ICSB. Hier vindt u meer informatie over het netwerk.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

kris-brees

Drs. Kris Brees

Er wordt gedacht dat marketing strategie het speelveld is voor Coke, Apple en Nike. Ik weet dat de uitdagingen pittiger zijn en er véél meer te winnen is in B2B. En nog meer in not-for-profit. Want marketing strategie gaat niet om commercials, maar om de aansluiting tussen organisatie en buitenwereld. En de vertaling naar actie.

Leer Drs. Kris Brees beter kennen
dorien-detail

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen