Smart data en nieuwe businessmodellen met de Yellow Cats

Smart data en nieuwe businessmodellen met de Yellow Cats

Ed Peelen

Sommige leiders creëren zoveel beweging dat alles gaat stromen, en dan ook nog hun kant op. Denk aan Nelson Mandela, Angela Merkel, aan Virgin’s Richard Branson en aan Tesla’s Elon Musk. Hoe doen ze dat? Krijg jij vleugels van de voorbeelden die anderen je voorspiegelen? En kun jij je ook losrukken van alle beelden over leiderschap die tot je komen en op zoek gaan naar de leider in jezelf?

In dit programma over Natuurlijk Leiderschap gaan de Yellow Cats op zoek naar rolmodellen die tot de verbeelding spreken en jouw kracht als ‘wavemaker’ aanspreken. We gaan op zoek naar hun geheim.

Alvast een korte blik op het programma:

  • We wandelen het laarzen pad op de Kaag
  • Voorbeelden van leiders die ‘wavemakers’ zijn zie je overal om je heen, wat kan jij leren van jouw rolmodellen?
  • Leiderschap is van iedereen, ook jij kunt een ‘wavemaker’ zijn. Weet na deze bijeenkomst wat jouw aandachtspunten zijn.
  • We sluiten af met een winter kampvuur waar jij je kunt warmen aan de verhalen van andere deelnemers.

Wilt u meer weten over het programma, dan kunt u onderstaand meer informatie downloaden.

Download

De Yellow Cats is een innovation leaders netwerk, mede opgericht door ICSB. Hier vindt u meer informatie over het netwerk.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Prof Dr. Ed Peelen

Mijn hele werkende leven houd ik me al bezig met het klantgerichter of user centric krijgen van organisaties. Als partner bij en mede-oprichter van ICSB Marketing en Strategie en daarnaast momenteel als bijzonder hoogleraar content marketing op de Universiteit van Amsterdam en voorzitter van het Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Leer Prof Dr. Ed Peelen beter kennen

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen