Smart data en nieuwe businessmodellen met de Yellow Cats

Smart data en nieuwe businessmodellen met de Yellow Cats

Ed Peelen

De wereld van het spelen en werk, inzet van big/smart data voor nieuwe business- en verdienmodellen en de mogelijkheden van een big data game voor jouw organisatie verkennen?

Succesvolle games weten de juiste snaar bij je te raken. Om tot een goed ontwerp te komen, is diepgaand inzicht in de motieven en het gedrag van de speler nodig; het helpt als je precies weet waar de speler vastloopt, wat hem triggert en welke paden hij bewandelt. De Yellow Cats verkennen data driven games. We gaan in op onder andere gamification en smart data, ook aan de hand van een aantal cases, zoals Scania, DHL en de Gemeente Rotterdam. Ook gaan we in op het proces om van gamification en smart data tot nieuwe businessmodellen te komen.

Wilt u meer weten over het programma, dan kunt u onderstaand meer informatie downloaden.

Download

De Yellow Cats is een innovation leaders netwerk, mede opgericht door ICSB. Hier vindt u meer informatie over het netwerk.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Prof Dr. Ed Peelen

Mijn hele werkende leven houd ik me al bezig met het klantgerichter of user centric krijgen van organisaties. Als partner bij en mede-oprichter van ICSB Marketing en Strategie en daarnaast momenteel als bijzonder hoogleraar content marketing op de Universiteit van Amsterdam en voorzitter van het Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Leer Prof Dr. Ed Peelen beter kennen

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen