Spark Innovation Center en ruimtevaarttechnologie met Yellow Cats

Spark Innovation Center en ruimtevaarttechnologie met Yellow Cats

Kris Brees

Op donderdag 16 november vindt er een extra Yellow Cats bijeenkomst plaats, waarbij we op bezoek gaan bij het Spark Innovation Center van CGI in Rotterdam. Dit is een belevingscentrum van vernieuwing, waarin de Yellow Cats door de technologische toekomst worden geloodst. Dat gebeurt vanuit 3 zones:

  1. Play zone: de toekomst verkennen
  2. Business zone: innovatie aan het werk
  3. Theater: inspirerende presentaties

 

Vanuit het Spark Innovation Center gaan we naar het Space Validation Lab, om te ontdekken hoe we met digitale inzichten de processen in bedrijven en overheid kunnen transformeren. Het Space Validation Lab is opgericht door de ruimtevaartafdeling van CGI. Het is een broedplaats om te zien wat ruimtevaartdata kan betekenen. Innoveren met data, met informatie verkregen uit satellieten.

Wilt u meer weten over het programma, dan kunt u onderstaand meer informatie downloaden.

Download

De Yellow Cats is een innovation leaders netwerk, mede opgericht door ICSB. Hier vindt u meer informatie over het netwerk.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

kris-brees

Drs. Kris Brees

Er wordt gedacht dat marketing strategie het speelveld is voor Coke, Apple en Nike. Ik weet dat de uitdagingen pittiger zijn en er véél meer te winnen is in B2B. En nog meer in not-for-profit. Want marketing strategie gaat niet om commercials, maar om de aansluiting tussen organisatie en buitenwereld. En de vertaling naar actie.

Leer Drs. Kris Brees beter kennen
dorien-detail

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen