Spark Innovation Center en ruimtevaarttechnologie met Yellow Cats

Spark Innovation Center en ruimtevaarttechnologie met Yellow Cats

Dorien van der Heijden

Op donderdag 16 november vindt er een extra Yellow Cats bijeenkomst plaats, waarbij we op bezoek gaan bij het Spark Innovation Center van CGI in Rotterdam. Dit is een belevingscentrum van vernieuwing, waarin de Yellow Cats door de technologische toekomst worden geloodst. Dat gebeurt vanuit 3 zones:

  1. Play zone: de toekomst verkennen
  2. Business zone: innovatie aan het werk
  3. Theater: inspirerende presentaties

 

Vanuit het Spark Innovation Center gaan we naar het Space Validation Lab, om te ontdekken hoe we met digitale inzichten de processen in bedrijven en overheid kunnen transformeren. Het Space Validation Lab is opgericht door de ruimtevaartafdeling van CGI. Het is een broedplaats om te zien wat ruimtevaartdata kan betekenen. Innoveren met data, met informatie verkregen uit satellieten.

Wilt u meer weten over het programma, dan kunt u onderstaand meer informatie downloaden.

Download

De Yellow Cats is een innovation leaders netwerk, mede opgericht door ICSB. Hier vindt u meer informatie over het netwerk.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen

Prof Dr. Ed Peelen

Mijn hele werkende leven houd ik me al bezig met het klantgerichter of user centric krijgen van organisaties. Als partner bij en mede-oprichter van ICSB Marketing en Strategie en daarnaast momenteel als bijzonder hoogleraar content marketing op de Universiteit van Amsterdam en voorzitter van het Platform voor Klantgericht Ondernemen.

Leer Prof Dr. Ed Peelen beter kennen