Yellow Cats – Corporate Story Telling

Yellow Cats – Corporate Story Telling

Dorien van der Heijden

Vele bestaande organisaties zijn systemen geworden. De oorspronkelijke reden waarom ze zijn ontstaan is vergeten of is niet langer relevant. De belofte is ingelost. Het systeem is een doel op zich geworden. En dat knaagt. Het maakt dat we op zoek zijn naar de greater purpose. Met jaloezie kijken we naar succesvolle jonge ondernemers, die onbevangen een groter doel kiezen dat ver buiten de bedrijfstak ligt. Met bewondering zien we hoe ook bestaande organisaties dit weten op te pakken; denk aan Polman van Unilever, maar ook aan Sijbesma van DSM. Met corporate story telling gaan wij op zoek naar de greater purpose en het echte verhaal van de organisatie.

Geïnteresseerd? Neem contact op met:

Drs. Dorien van der Heijden

Ook voor organisaties geldt ‘survival of the fittest’. Dit vraagt om denken vanuit de toekomst naar nu, een blik naar buiten, het loslaten van vaste denkwijzen. Bestaande structuren aanpakken en businessmodellen ter discussie stellen. Mijn uitdaging is samen met klanten stapsgewijs te werken aan het ‘fit’ blijven voor de toekomst.

Leer Drs. Dorien van der Heijden beter kennen

Drs. Angela Lijmbach

Klanten van buiten naar binnen laten denken, dat is mijn kracht. En dan van binnen naar buiten veranderen – doorvoelen en uitdragen op elk niveau. Want plannen en strategieën zijn de basis, maar de mensen maken het verschil.

Leer Drs. Angela Lijmbach beter kennen