Yellow Cats inspiratietour 2018: hospitality

Yellow Cats inspiratietour 2018: hospitality

ICSB

Feeling at home, away from home! Dit is de kernbelofte van gastvrijheid; het draait om je thuis voelen. Je thuis voelen als toerist, als tijdelijke werknemer, als migrant, … Tijdens de InspirationTour 2018 staat hospitality centraal. Welke rol speelt gastvrijheid in onze samenleving, onze organisatie en ons leven? Innovation Leaders Network de Yellow Cats ontdekt hospitality in Den Haag, de stad die zich profileert als meest gastvrije stad van Nederland.

Tijdens een divers programma gaan we in op gastvrijheid en het belang daarvan in een vloeibare samenleving, hospitality in de publieke ruimte, maken we kennis met de city hosts van Den Haag en kijken we naar de rol van technologie op gastvrijheid. Daarnaast ondergaan we het leven in de Schilderswijk, gaan we naar een moskee en maken kennis met de imam en de kijk van de islam op gastvrijheid. En ook tijdens het afsluitende diner staat hospitality centraal: we leren over etiquette en hoe deze helpen om mensen te verbinden en zich thuis te laten voelen.

De Yellow Cats is een netwerk van 40 tot 45 innovatieve marketingleaders, die 6 keer per jaar bijeenkomen om inspirerende innovatiethema’s uit te diepen en te vertalen naar de eigen praktijk. De Yellow Cats zijn een initiatief van ICSB. Wilt u meer weten over dit netwerk of over de InnovationTour 2018? Neem contact op met Dorien van der Heijden (dorien.vanderheijden@icsb.nl) of kijk op de website van de Yellow Cats.