ICSB heeft aan de wieg gestaan van een nieuw business model in de wereld van vermogensbeheer. Samen met Jeroen Vetter en Jan Welkzijn, de oprichters van SNS Fundcoach, is aan de hand van de Blue Ocean Strategy principes gezocht naar de wensen en behoeften van verschillende groepen klanten en niet-klanten in vermogensbeheer: spaarders, particulieren die hun geld in hun eigen huis steken, doe-het-zelf beleggers en klanten bij private banks. Op basis van interviews met deze doelgroep zijn overeenkomsten in de behoeften aan vermogensbeheer onderscheiden.

Deze inzichten vormen het fundament onder CapitalGuards, een nieuwe vermogensbeheerder die een transparant en overzichtelijk aanbod van vermogensbehoud en -groei succesvol in de markt heeft weten te zetten tijdens zeer uitdagende marktomstandigheden. Bekijk hieronder in het filmpje een interview met de managing partner Jeroen Vetter.

Wilt u ook uw huidige business model eens goed onder de loep nemen en op basis hiervan mogelijke groeistrategieën verkennen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op (010-4528602) en vraag naar Yousri Mandour, Kris Brees of Dorien van der Heijden.

Deel deze pagina