De @Leisure Group biedt online vakantiewoningen en vakantieparken aan onder diverse merken. In de Benelux is @Leisure de grootste aanbieder in de online reismarkt. Onder de @Leisure Group vallen diverse merken, zoals Belvilla, Topic Travel, VillaXL en AanZee.

Positioneringsonderzoek 4 reisorganisaties in 2 landen

Vorig jaar ondersteunde ICSB de @Leisure Group al om meer inzicht te krijgen in de positionering van de reisorganisaties Belvilla en Topic Travel. Dit jaar is dat onderzoek uitgebreid en hebben we de positionering en associaties, gewenste dienstverlening en gewenste communicatie onderzocht voor de merken Belvilla (in Nederland en Duitsland), Topic Travel, VillaXL en AanZee (Nederland en Duitsland) onderzocht.

De uitkomsten van dit positioneringsonderzoek bieden inzicht in de positionering en de verschillen tussen de reisorganisaties vanuit klantperspectief. Daarnaast biedt het onderzoek concrete handvatten voor de marketingstrategie van de diverse merken, zodat @Leisure Group kan bouwen aan een strategische positionering van de diverse merken.

Yvette Sens, Brand manager bij @Leisure Group

Eén van de prettige kanten aan ICSB is de klantgerichtheid; zonder concessies te doen aan kwaliteit, doen ze er alles aan om met krappe deadlines en budgetten een gedegen onderzoek op te zetten en uit te voeren. En het is weer gelukt.

Deel deze pagina