ICSB helpt u van

strategische keuzes

tot concrete actie!

ICSB Marketing en Strategie is een Rotterdams adviesbureau dat organisaties helpt succesvoller klantgericht te ondernemen. Ons vertrekpunt is altijd uw klant en hoe u optimaal waarde kunt creëren voor uw klant. Wij begeleiden u bij het maken van strategische keuzes en in het omzetten naar actie. Wij stimuleren klantgericht ondernemen, helpen u bij het bepalen van een geschikte segmentering, positionering en merkportfolio en bij het realiseren van innovaties en nieuwe businessmodellen. We kiezen daarbij altijd de beste aanpak voor uw situatie.

Verzorg de optimale klantervaring

De organisatie klantgericht krijgen! Een waardevol streven, maar vaak een taaie klus. Hoe krijg je klantgerichtheid op de agenda bij de directie? Hoe krijg je diepgaand klantinzicht? Hoe zorg je dat we klantgericht organiseren, wendbaar worden en onze silo’s afbreken? En data en digitale technologie optimaal inzetten om de klantbeleving te optimaliseren?
Andere uitdagingen

Klaar voor de toekomst

Vandaag en ook overmorgen klanten binden en boeien vraagt slim kiezen en doelgericht bouwen. Wij begeleiden organisaties met een strategie met impact, een koppeling tussen visie en de realiteit van vandaag. Nieuwe klantgedreven businessmodellen en waardeproposities maken jouw team ‘fit for the future’.
Andere uitdagingen

Creëer een uniek merk in het hoofd en hart van klanten

Hoe maak je als B2B organisatie optimaal gebruik van jouw unieke kracht en hoe zet je dit om in een onderscheidende positie in de markt? Wij ondersteunen organisaties in het innemen van een heldere positionering en de uitwerking daarvan in een doordacht merkbeleid.
Andere uitdagingen