Over Marleen

Marleen Bekkers is senior adviseur en partner van ICSB Marketing & Strategie. Marleen maakt snel de vertaalslag van theorie naar praktijk en gaat een stevige discussie niet uit de weg. Ze is een extroverte persoonlijkheid met een sterk observatievermogen, die het belangrijk vindt dat projecten in een harmonieuze en informele sfeer verlopen.

Zij helpt graag met de strategiebegeleiding voor bijv. accountants zoals Alfa Accountants en Adviseurs en welzijnsorganisaties zoals het Rotterdamse CVD. Ze geeft met enthousiasme trainingen marktgericht werken voor beroepsprofessionals, zoals de DCMR Milieudienst Rijnmond. Daarbij werkt ze intensief samen met haar opdrachtgevers om workshops en incompany trainingen op maat af te stemmen op de behoeften van haar klanten. Ze leidt met veel energie en humor werksessies om tot concrete resultaten te komen. Marleen droeg recent bij aan de marktgerichte attitude van onder meer Buro MAKS, de Lichtenvoorde, ALFA accountants en de DCMR Milieudienst Rijnmond.
Marleen is co-auteur van een aantal boeken, waarvan de 3 meest recente zijn 'Een praktische kijk op marketing en strategiemodellen', 'Klantgestuurde businessmodellen, innoveren tot in het hart van je organisatie' en het e-book 'Klant in zicht, Marketing voor not-for-profitorganisaties'.

Recente projecten